Reissu – paraatiretKipäivä tampereelle

Hämeen Partiopiirin perinteinen partioparaati järjestetään Tampereella 5.5. Myös meidän lippukuntamme osallistuu paraatiin ja mukaan voi lähteä myös läheisiä. Paraatin jälkeen on mahdollista viettää päivä Särkänniemessä huvitellen. 

Tampereelle järjestetään yhteiskuljetus, joka lähtee Lahden matkakeskukselta klo 8.30. Paraatiin, paraatin aikana ja sen jälkeen Särkänniemeen kuljemme yhdessä. Särkänniemessä jokainen saa kulkea vapaasti. Särkänniemessä on koko ajan johtaja/johtajia paikalla. Päivän jälkeen siirrymme Särkänniemestä bussille yhdessä. Bussi lähtee kotia kohti Tampereelta klo 18 ja on Lahden matkakeskuksella noin klo 20. Bussikuljetuksen hinta on 15 €. Bussikuljetukseen ovat tervetulleita myös perheenjäsenet.

PÄIVÄN AIKATAULU:
8.30 Lähtö Lahden matkakeskukselta
10.30–11.30 Saapuminen Keskustorille
11.45 Paraatijuhla Keskustorilla
12.30 Paraati alkaa (Keskustori – Puutarhakatu – Hämeenpuisto)
15.00 Marssikilpailun palkintojenjako Särkänniemen lavalla
18.00 Lähtö kotiin Särkänniemestä, Lahdessa klo 20

Särkänniemessä on tarjolla iloista huvipuisto-ohjelmaa koko päiväksi!
Särkänniemeen mukaan voivat lähteä myös perheenjäsenet samoilla partiolaishinnoilla. Voit osallistua myös vain paraatiin. Sisäänpääsy Särkänniemen alueelle on maksullinen.

LIPPUTUOTTEIDEN HINNAT 5.5.

  • Särkänniemi-ranneke paraatipäiväksi 29 €. Ranneke, joka sisältää laitteet pituusrajojen puitteissa sekä Näsinneulan, Akvaarion ja Planetaarion
    sekä kaikki huvilaitteet.
  • Huvialueranneke huvipuistoalueelle 9 € (sis.yhden laitekerran).
  • Ruokailuseteli 14 € (Buffet ruokailu Pizzeria Pellessä tai Huvipuistoravintola Riemussa).
  • Särkänniemi-ranneke, 37 €, sisältää laitteet pituusrajojen puitteissa sekä Näsinneulan, Akvaarion, Koiramäen ja Planetaarion sekä kaikki huvilaitteet. Voimassa lokakuun alkuun saakka yhden päivän ajan partioperheille ja ystäville.
  • Tänä vuonna on lisäksi mahdollista tilata Reissu 2024 merkki esimerkiksi partiopaitaan. Merkin hinta on 2 € ja niitä tilataan vain ennakkotilausten perusteella.


Lipputuotteista lähetetään lasku ilmoittautumisen loputtua. Lipputuotteet jaetaan tapahtumassa.

Ilmoittauduthan mukaan ajoissa, viimeistään 20.4. mennessä, sillä jälki-ilmoittautuminen ei ole mahdollista! Linkki ilmoittautumiseen: 
https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=70880

Jos herää jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä Tiljaan: tilja.laine@partio.fi

Nähdään paraatissa!

Lisätietoa Reissusta löydät myös piirin sivuilta.