Jäsenelle

Tälle sivulle on koottu tietoa ja toimintakäytäntöjä lippukuntamme jäsenille.

 

Lähdesiskojen jäseneksi

Kun haluat mukaan lippukuntamme toimintaan, ota yhteyttä ohjelmajohtajaan tiedustellaksesi paikkatilannetta ja sovi tutustumiskäynnistä oman ikäkauden ryhmässä. Kun olet käynyt tutustumassa tulevaan ryhmääsi ja partioharrastukseen ja haluat ilmoittautua lippukuntamme jäseneksi, täytä jäsenhakemus. Tämän jälkeen saat jäsenmaksulaskun, jonka maksaminen on edellytys harrastuksen jatkamiselle. Tarvittaessa voit myös hakea vapautusta jäsenmaksusta.

 

Partiohuivi ja partiopaita

Ensimmäinen hankinta partiossa on partiohuivi. Oheisessa ohjeessa on tietoa huivin ja huivimerkin hankinnasta ja huivimerkin ompelemisesta. Ohjeessa on tietoa myös partiopaitaan hankittavista merkeistä. Partiopaidan jokainen hankkii itse. Paitaa voi etsiä Facebookin Partiokirpparilta tai sen voi ostaa Scandinavian Outdoorstoresta. Partioasusta ja siihen ommeltavista merkeistä löydät virallisen puku- ja merkkiohjeen Suomen Partiolaisten sivuilta.

 

Partion asiointipalvelu

Partion asiointipalvelu on tarkoitettu jäsenille ja heidän huoltajilleen.  Se helpottaa jäsenen ja huoltajan arkea. Asiointipalvelussa voi hoitaa keskeiset jäsenyyteen liittyvät toimet, kuten tietojen päivittämisen, jäsenhakemusten ja huoltajien lisäämisen sekä tapahtumiin ilmoittautumisen.

Asiointipalveluun pääset osoitteessa asiointi.partio.fi ja sinne kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin Kuksaankin (vanha järjestelmä) on kirjauduttu. Jos sinulla ei ole vielä  tunnusta, pääset luomaan sen asiointipalvelun etusivulla. Jos olet unohtanut tunnuksesi, ole yhteydessä omaan lippukuntaasi. Katso ohjeet asiointipalvelun käyttöön.

Tutustu henkilötietojen käsittelyyn ja tietosuojaan partiossa.

Tapahtumiin ilmoittaudutaan asiointipalvelun kautta. Lue ilmoittautumisohjeet.

Tutustu myös osallistumis- ja peruutusehtoihin.

Jäsenrekisterinhoitajamme on Petra-Sofia Korpela.

 

Eroaminen lippukunnan jäsenyydestä

Lippukunnastamme erottaessa vapaamuotoinen eroilmoitus tulee lähettää Lähdesiskojen sähköpostiin launeenlahdesiskotry@gmail.com.