Jäsenelle

Tälle sivulle on koottu tietoa ja toimintakäytäntöjä lippukuntamme jäsenille.

 

Lähdesiskojen jäseneksi

Kun haluat mukaan lippukuntamme toimintaan, ota yhteyttä ohjelmajohtajaan tiedustellaksesi paikkatilannetta ja sovi tutustumiskäynnistä oman ikäkauden ryhmässä. Kun olet käynyt tutustumassa tulevaan ryhmääsi ja partioharrastukseen ja haluat ilmoittautua lippukuntamme jäseneksi, täytä jäsenhakemus jäsenrekisteri Kuksan kautta. Täytä ilmoittautumislomake huolellisesti, ja lisää myös huoltajan tiedot, jos kyseessä on alle 18 vuotias uusi jäsen. Tämän jälkeen saat jäsenmaksulaskun, jonka maksaminen on edellytys harrastuksen jatkamiselle. Tarvittaessa voit myös hakea vapautusta jäsenmaksusta.

 

Partiohuivi ja partiopaita

Ensimmäinen hankinta partiossa on partiohuivi. Oheisessa ohjeessa on tietoa huivin ja huivimerkin hankinnasta ja huivimerkin ompelemisesta. Ohjeessa on tietoa myös partiopaitaan hankittavista merkeistä. Partiopaidan jokainen hankkii itse. Paitaa voi etsiä Facebookin Partiokirpparilta tai sen voi ostaa Scandinavian Outdoorstoresta. Partioasusta ja siihen ommeltavista merkeistä löydät virallisen puku- ja merkkiohjeen Suomen Partiolaisten sivuilta.

 

Jäsenrekisteri Kuksa

Jäsenrekisteriämme ylläpidetään jäsenrekisteriohjelmassa nimeltä Kuksa. Kuksan kautta tiedotetaan ryhmien ja lippukunnan tapahtumista ja ilmoittaudutaan niihin. Kirjaudu Kuksaan!

Jokainen uusi jäsen kirjataan Kuksaan. Tämän jälkeen jäsen luo Kuksaan oman PartioID:n, jolla ohjelmaan kirjaudutaan. Myös huoltaja luo oman kirjautumistunnuksen, jolla pääsee huollettavan tietoja ylläpitämään. Jäsenen ja huoltajan vastuulla on PartioID:n luominen ja yhteystietojen ajantasalla pitäminen.

Kuksassa käsitellään henkilötietoja Suomen Partiolaisten tietosuojaohjeistuksen mukaisesti. Tutustu henkilötietojen käsittelyyn ja tietosuojaan partiossa halutessasi tarkemmin.

Tapahtumiin ilmoittaudutaan pääosin Kuksan kautta. Lue ilmoittautumisohjeet.

Tutustu myös osallistumis- ja peruutusehtoihin.

Jäsenrekisterinhoitajamme on Petra-Sofia Korpela.

 

Eroaminen lippukunnan jäsenyydestä

Lippukunnastamme erottaessa vapaamuotoinen eroilmoitus tulee lähettää Lähdesiskojen sähköpostiin launeenlahdesiskotry@gmail.com.