Tervetuloa Lähdesiskoihin!

  • Laita viestiä launeenlahdesiskotry@gmail.com tiedustellaksesi paikkatilannetta ja sovi tutustumiskäynnistä oman ikäkauden ryhmässä. Tutustu ikäkausiin täällä. Kerro sähköpostissa lapsen nimi sekä lapsen ikä, jotta osaamme ohjata tulijat oikeisiin ikäkausiryhmiin.
  • Kun olet käynyt tutustumassa partioharrastukseen ryhmässä ja ja haluat ilmoittautua lippukuntamme jäseneksi, täytä jäsenhakemus. Tämän jälkeen saat jäsenmaksulaskun, jonka maksaminen on edellytys harrastuksen jatkamiselle. Täytä ilmoittautumislomake huolellisesti ja lisää myös huoltajan tiedot, jos kyseessä on alle 18 vuotias uusi jäsen.

Partiossa on paikka meille kaikille – myös sulle!

Partio on hauska ja monipuolinen harrastus, joka sopii kaikille ja kaikenikäisille. Partiossa leikitään, pelataan, retkeillään, leireillään, opitaan, saadaan uusia kavereita ja koetaan ikimuistoisia elämyksiä. Nuorimmat partiolaiset ovat noin 7-vuotiaita ja yläikärajaa ei ole. Tule mukaan ja koe oma partioseikkailusi!

Partio on Suomen suurin nuorisojärjestö yli 65 000 jäsenellä, ja syystä. Partio tarjoaa lapselle ja nuorelle maailman monipuolisimman harrastuksen, jossa yhtenä päivänä opetellaan selviytymään metsässä, ja toisena päivitetään lippukunnan Instagramia tai omaa blogia. Partio on nykyään yhtä paljon yhteiskunnallisia taitoja kuin luontoa ja eräilyä, ja kaiken keskiössä on ystävyys ja yhteistyö. Kaikki toiminta tehdään ryhmässä, kokeneen johtajan johdolla ja avustamana.

Partio on edullinen harrastus

Partio on kaikkien harrastus: kaikki otetaan ryhmään mukaan, ja kavereita saa nopeasti. Se on myös yksi halvimmista harrastuksista – vuosimaksu, jolla pääsee viikkokokoontumisiin, on noin 65 euroa ja sisältää myös vakuutuksen. Jäsenmaksu kattaa viikkotoiminnan, jota on syyskaudella n. 18 kertaa ja kevätkaudella n. 20 kertaa. Viikonloppuretket maksavat 20-40€ ja kesäleiri noin 60-100€. Kaikkiin maksuihin voi hakea avustusta, sillä emme halua harrastamisen olevan kiinni rahasta.