Tapahtumiin ilmoittautuminen

Tapahtumista tiedottaminen tapahtuu jäsenistölle ja kotiväelle ensisijaisesti sähköisesti. Lisäksi tiedotamme sähköisesti lippukunnan www-sivuilla, Facebookissa ja myös paperipostina koloiltojen kautta. Pidä huoli, että jäsenen ja huoltajan yhteystiedot ovat asiointipalvelussa ajantasalla!

Kun tapahtumailmoitus saapuu, on siinä ilmoitettu viimeinen ilmoittautumispäivä sekä kyseisen tapahtuman ilmoittautumisohjeet. Ilmoittautuminen tapahtuu asiointipalvelun kautta. Alaikäiset tarvitsevat AINA huoltajalta luvan osallistumiseen, joka annetaan huoltajan ilmoittaessa lapsen tapahtumaan.

Jos tapahtuma on maksullinen, tulee osallistujan huolehtia osallistumismaksun maksamisesta annetuilla ohjeilla. Lippukunnan tapahtumien maksut suoritetaan annettuun määräaikaan mennessä lippukunnan tilille.

ILMOITTAUTUMINEN ON AINA SITOVA! Kun ilmoittautuu tapahtumaan, on se aina sitova. Jos osallistuja sairastuu, voidaan lippukunnan omissa tapahtumissa osallistumismaksu palauttaa lääkärintodistusta vastaan. Suurtapahtumien (partiopiirin tai Suomen Partiolaisten) peruutusehdot ovat välillä tästä poikkeavat ja niistä ilmoitetaan aina tapauskohtaisesti. Lue lisää osallistumis- ja peruutusehdoista.