Tapahtumiin ilmoittautuminen

Tapahtumista tiedottaminen tapahtuu jäsenistölle ja kotiväelle ensisijaisesti sähköisesti jäsenrekisteri Kuksan kautta. Lisäksi tiedotamme sähköisesti lippukunnan www-sivuilla, Facebookissa ja myös paperipostina koloiltojen kautta. Pidä huoli, että jäsenen ja huoltajan yhteystiedot ovat Kuksassa ajantasalla! Jos et vielä saa lippukunnan sähköposteja, ilmoita itsestäsi osoitteeseen launeenlahdesiskotry@gmail.com tai ole suoraan yhteydessä jäsenrekisterinhoitajaamme.

Kun tapahtumailmoitus saapuu, on siinä ilmoitettu viimeinen ilmoittautumispäivä sekä kyseisen tapahtuman ilmoittautumisohjeet. Ilmoittautuminen tapahtuu lähes aina Kuksan kautta. Alaikäiset tarvitsevat AINA huoltajalta luvan osallistumiseen, joka annetaan huoltajan ilmoittaessa lapsen tapahtumaan omilla huoltaja-tunnuksilla tai täyttämällä tapahtumailmoituksen mukana/osana tulevan kirjallisen luvan.

Jos tapahtuma on maksullinen, tulee osallistujan huolehtia osallistumismaksun maksamisesta annetuilla ohjeilla. Lippukunnan tapahtumien maksut suoritetaan annettuun määräaikaan mennessä lippukunnan tilille.

ILMOITTAUTUMINEN ON AINA SITOVA! Kun ilmoittautuu tapahtumaan, on se aina sitova. Jos osallistuja sairastuu, voidaan lippukunnan omissa tapahtumissa osallistumismaksu palauttaa lääkärintodistusta vastaan. Suurtapahtumien (partiopiirin tai Suomen Partiolaisten) peruutusehdot ovat välillä tästä poikkeavat ja niistä ilmoitetaan aina tapauskohtaisesti. Lue lisää osallistumis- ja peruutusehdoista.