Tapahtumien osallistumismaksut

Osallistuminen tapahtumiin edellyttää osallistumismaksun maksamisen ajoissa, annettujen ohjeiden mukaisesti (nämä kerrottu aina tapahtuman ilmoituksessa). Mukaan tapahtumaan ei voi lähteä, ellei osallistumismaksu ole maksettu ja se on kirjautunut lpk:n tilille. Tarvittaessa maksun voi todentaa kuitilla.

Maksut lippukunnan tapahtumiin:

Lippukunnan tapahtumat laskutetaan ilmoittautuneilta viitenumerollisilla sähköpostilaskuilla. Huolehdithan, että jäsenen omissa ja huoltajan tiedoissa on ajantasainen sähköpostiosoite. Lasku maksetaan lippukunnan pankkitilille FI81 5612 1120 2345 85 ja saajaksi merkitään Launeen Lähdesiskot ry. Maksettaessa tulee käyttää laskussa annettua viitenumeroa.

Jos maksaminen syystä taikka toisesta jää viimetinkaan, tulostetaan maksusta lapselle mukaan kuitti, jolla maksusuoritus voidaan todistaa tehdyksi. Maksamatta jääneistä tai ilman viitenumeroa maksetuista laskuista lähtee laskutettavalle maksumuistutus.

Ilmoittautumis- ja maksuasioissa voi aina olla yhteydessä tapahtuman johtajaan (yhteystiedot löytyvät aina ilmoituksesta) tai lippukunnan taloudenhoitajaan.