Soihtukulkue ja lupauksenantotilaisuus 6.12.2023

Uudet ja uuteen ikäkauteen siirtyneet lähdesiskot antavat partiolupauksensa Lupauksenantojuhlassa itsenäisyyspäivänä 6.12. klo 14.00 osoitteessa Kirkkokatu 5, Lahden keskustassa.

Juhlaan ovat tervetulleita kaikki Lähdesiskot ja heidän läheisensä. Tarjolla on pientä purtavaa ja puuhaa sekä mahdollisuus kurkistaa syksyn toimintaan kuvien ja videoiden välityksellä.

Ilmoittaudu juhlaan viimeistään 2.12. Kuksan kautta tästä linkistä.

Soihtukulkue

Lupauksenantojuhlan jälkeen osallistumme Lahden alueen partiolaisten perinteiseen Soihtukulkueeseen. Kulkue liikkuu Lahden keskustassa ja kulkueeseen sekä katsojiksi ovat tervetulleita kaikki partiolaiset ystävineen ja läheisineen.

Kulkueen aikataulu ja reitti

Kulkueen osallistujat kokoontuvat klo 16.00 alkaen Vuorikadun koulun pihalle (Vuorikatu 13, Lahti). Hakeudu oman lippukunnan luokse. Järjestäytyminen tapahtuu lippukunnittain parijonoon.

Kulkue lähtee liikkeelle klo 16.30 ja kulkee reittiä: Vuorikatu – Aleksanterinkatu – Mariankatu – Torin läpi –Mariankatu – Ristin kirkko.

Ristin kirkolla osallistumme sankarihaudoilla pidettävään seppeleenlaskutilaisuuteen, joka alkaa heti kulkueen saavuttua kirkolle, n. klo 17.00 ja loppuu noin 17.10.
Partiolaiset ovat mukana tilaisuudessa soihtujen kanssa ja lippukuntien liput sekä Suomen lippu osallistuvat seppeleen laskuun.

Varusteet

Säänmukainen varustus:
Partiolainen osaa varmasti pukeutua eli, jos on tuulista ja kylmää kannattaa varautua pukeutumalla erityisen lämpimästi. Muistathan laittaa partiohuivin päällimmäiseksi näkyviin. Käsineiden tulisi olla lämpimät ja sen verran huonommat, ettei mahdollinen valopetrolin haju käsineissä marssin jälkeen aiheuta tuskaa.

Soihdut:
Jokainen lippukunta toimittaa omille lippukunnan marssijoilleen soihdut tai kynttilät.

Tervetuloa mukaan kulkueeseen tai katsojaksi! Jos olet katsojana, voit liittyä kulkueen mukaan matkan varrelta kulkueen perään.