Lupaan parhaani mukaan!

Lähdesiskojen lupauksenantojuhla ja Lahden alueen partiolaisten soihtukulkue 6.12.2022

6.12. vietämme Suomen itsenäisyyspäivää ja juhlapäivän kruunaa Lähdesiskojen lupauksenantojuhla. Lupauksenantotilaisuus pidetään tiistaina 6.12.2022 klo 14-15.30 Keski-Lahden seurakunnan seurakuntasalissa, os. Kirkkokatu 5. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki Lähdesiskot sekä Lähdesiskojen perheet, ystävät ja läheiset.

Partiolupaus annetaan kun liitytään uutena jäsenenä partioon ja aina kun siirrytään uuteen ikäkauteen. Lue lisää partiolupauksesta www.partio.fi/partiolupaus ja harjoittele partiolupausta etukäteen.

Tilaisuudessa on kahvi- ja mehutarjoilu, jonka vuoksi pyydämme ilmoittautumisen pe 2.12.2022 mennessä oman ryhmän johtajalle tai Arja Vuoristolle.

Tilaisuuden jälkeen kaikki halukkaat voivat osallistua perinteiseen Lahden alueen partiolaisten Soihtukulkueeseen, joka lähtee Lahden yhteiskoulun Kansakoulun (ent. Vuorikadun koulu) pihalta ja päättyy Ristinkirkon sankarihaudoille. Läheiset voivat tulla mukaan kulkueeseen soihtujen kanssa, tai seurata kulkuetta reitin varrella. Soihtukulkueen aikataulut ja reitti tarkentuvat vielä lähempänä tilaisuutta.

Lisätietoja lupauksenantojuhlasta antaa turva-aikuinen Arja Vuoristo, p. 050 5250 694.