SUOMEN SUURIN PARTIOLEIRI KAJO2022

Ensi kesänä 15.–23.7.2022 järjestetään Suomen partiolaisten suurleiri eli Finnjamboree, jonne partiolaiset ympäri Suomen ja muualtakin maailmasta kokoontuvat yhteen. Poikkeuksellisten partiokesien jälkeen on aivan mahtavaa päästä taas keskelle leirielämää, partioystäviä ja unohtumattomia yhteisiä elämyksiä. Ja mikä parasta, tämä partioelämys on ihan lähellä meitä, Hämeenlinnassa Evon leirialueella.

Kajolle ilmoittaudutaan 1.12.2021–2.2.2022 välisenä aikana. Kajon varsinaista kohderyhmää ovat ikäryhmät tarpojasta ylöspäin (tarpoja, samoaja, vaeltaja, aikuinen), mutta nuoremmat voivat osallistua vanhempiensa seurassa.  Leirille voi osallistua, jos omassa lippukunnassaan kuuluu leirivuonna tarpojaryhmään. Lue lisää ilmoittautumisesta.

Kajon leirimaksu on koko leiristä 250€ ja päivämaksu 35€/pv. Maksu tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä kokonaan tai osamaksulla. Lue leirimaksun maksuvaihtoehdoista sekä mahdollisuudesta hakea avustusta eli stipendiä leirimaksuun.

Launeen Lähdesiskot ry tukee jäseniään hyvin avokätisesti leirimaksussa. Jokainen maksaa leirimaksun itse ilmoittautumisen yhteydessä (tai hakee maksuun stipendiä). Ilmoittautumisen päätyttyä helmikuussa 2022 lippukunta maksaa takautuvasti koko leirin ajaksi ilmoittautuneille lähtijöille 100€/jäsen ja päivämaksulla ilmoittautuneille 10€/pv. Jäsenenä maksat siis koko leiristä vain 150€ tai päivähinnalla 25€/pv! Lue lisää ja katso ohjeet maksun hakemiseksi 2.2. mennessä.

Lähdesiskojen kajahtanein eli Kajari eli lippukuntamme Kajo-vastaavana toimii Suvi Jokiranta.

Pidimme tammikuussa infon Kajosta. Täältä löydät infossa läpikäydyt materiaalit.

Kohta Kajahtaa! Lue lisää Kajosta!