duo23 – lähdesiskojen ja lähteen Vartijoiden yhteinen kesäleiri 14.-18.6.2023 Naumissa

Kesäleirit on parasta partiossa! Lähde mukaan nauttimaan kesästä, partiokavereista ja mukavasta leiriohjelmasta. Launeen Lähdesiskot ja Lähteen Vartijat järjestävät lippukuntien yhteisen kesäleirin 14.-18.6.2023 Naumissa, Sysmässä.

Leiri on suunnattu kaikille Lähdesiskoille ja Lähteen Vartijoille perheineen. Voit ottaa mukaasi myös kaverin, joka ei vielä ole partiossa. Voit myös osallistua leirille vain osaksi aikaa, tai vaikka vaan yhdeksi päiväksi, jos et koko ajaksi pääse tai halua tulla. Partiolaisten vanhemmat ovat myös erittäin tervetulleita leirille, koko ajaksi tai lyhyemmäksi hetkeksi.

Majoitumme leirillä teltoissa, jotka tulevat lippukunnilta. Tarvitset leirille majoittumista varten makuupussin ja makuualustan. Tarkemmat ohjeet tarvittavista ja mukaan pakattavista tavaroista saat leirikirjeessä ilmoittautumisen jälkeen.

Leirille kuljetaan yhteiskuljetuksella, joka lähtee Launeen kirkolta ke 14.6. klo 11 ja palaa samaan paikkaan su 18.6. klo 12.

Leirin hinta:

  • 90€ lapsi koko leiri (sudenpennut, seikkailijat ja tarpojat)
  • 45€ lapsi sisaralennuksella yhden täyden hinnan maksaneen lapsen jälkeen
  • 25€/pv lapsen päiväosallistuminen (sudenpennut, seikkailijat ja tarpojat)
  • 50€ johtajat (myös samoajat) ja aikuiset koko leiri
  • 13€/pv johtajan ja aikuisen päiväosallistuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksan kautta, tästä linkistä. Ilmoittautumisaika päättyy 14.5.

Lisätietoja leiristä saat Heidi Heikkilältä osoitteesta heidi.heikkila@partio.fi sekä Riku Viljaselta numerosta 044 5290 996.