Aikuisena partioon

Partioon voi liittyä minkä ikäisenä tahansa eikä aikaisempaa partiokokemusta tarvita. Lippukunnassamme on kehitetty viime vuoden aikana aikuistoimintaa. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan aikuisten partioharrastukseen! Partio on antoisa ja mielenkiintoinen harrastus myös aikuisille.

Aikuiset toimivat lippukunnassamme viiikkotoiminnassa, nuorempien johtajien tukena, tapahtumien ja retkien järjestäjinä ja mahdollistajina, esim. leirien ja retkien kyyditsijöinä ja muonituksessa, partiotaitokisoissa saattajina tai huoltajina, varainhankinnan tukena, yhdistyksen hallinnollisissa tehtävissä, kalustonhoitajana jne. Näiden lisäksi aikuiset voivat järjestää itselleen mukavaa partiotoimintaa, käydä toisten partioaikuisten kanssa retkillä ja kursseilla, osallistua tapahtumiin ja vain nauttia partioharrastuksesta, aikuisena.

Tällä hetkellä tarvitsemme aikuisia erityisesti nuorempien ikäkausien viikkotoimintaan johtajiksi. Tehtävään saa tuen ja koulutuksen ja se antaa varmasti enemmän kuin ottaa. Tule rohkeasti mukaan sudenpentujen tai seikkailijoiden partioidoliksi!

Ota yhteyttä launeenlahdesiskotry@gmail.com , jos kiinnostuit ja haluat tulla mukaan.