Partiosyksyn 2019 tapahtumia

Kesä tarjoaa parasta partiossa, leirielämää Ilves19 leirillä!

Leirin jälkeen on aika aloittaa syksyn seikkailut. Tarjolla on kaikille ikäkausille omaa ohjelmaa ja toimintaa sekä koko lippukunnan yhteinen retki. Tässä tulevia tapahtumia jo tiedoksi ja kalenteriin laitettavaksi:

Viikkotoiminta alkaa viikolla 35. Katso ryhmien kokoontumisajat.
20.-22.9.2019 Lippukuntaretki BP-majalla Hollolassa
5.10.2019 Seikkailijakilpailut Orimattilassa
18.-20.10.2019 Samoajatapahtuma Explo Riihimäellä
9.11.2019 Sudenpentutapahtuma Riihimäellä

Ikäkaudet tekevät syksyn aikana myös omia retkiään, joista ryhmien johtajat tiedottavat erikseen ryhmäläisiä ja kotiväkeä. Pidäthän siis huolen, että yhteystietosi ovat Kuksassa ajantasalla ja olet laittanut myös sähköpostiosoitteesi tietoihin. Näin saat tietoa tapahtumista ja toiminnasta suoraan sähköpostiisi. Lippukunta tiedottaa myös aktiivisesti Facebook sivulla ja Instagramissa.