Lähdesiskojen partiovuosi 2019

Partiovuosi 2019 on alkanut ja tulee olemaan täynnä upeita seikkailuja ja partiohauskaa! Laittakaa tapahtumat ylös kalenteriinne jo nyt, jotta pääsette varmasti mukaan kaikkiin partiovuoden huippukohtiin.

Jokaiselle ikäkaudelle on tarjolla retkiä ja omia tapahtumia. Lippukuntamme on omien tapahtumien lisäksi järjestämisvastuussa partiopiirimme Sudenpentukilpailuista, jotka järjestetään 11.5. Lahdessa. Kisoihin tarvitsemme avuksemme myös ei-aktiivijäseniä ja jäsenten kotiväkiä, jotta pystymme toteuttamaan tapahtuman laadukkaasti ja turvallisesti. Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoishommaan tuoksi päiväksi: heidi.heikkila@hamk.fi. Aikuisia tarvitaan erityisesti rasteille rastihenkilöiksi. Mukana olo ei edellytä partiotaustaa eikä mitään erityistä osaamista. Kaikki saavat perehdytyksen tehtäväänsä sekä lisäksi hyvän mielen ja kivan partiokokemuksen. Tule rohkeasti mukaan!

Lisäksi pääsemme kesällä nauttimaan partion parhaudesta eli isosta yhteisestä kesäleiristä, Ilveksestä. Jäsenille ja huoltajille on toimitettu Kuksan kautta tiedote leiristä, joka kannattaa lukea huolella. Lippukuntamme Ilves-yhteyshenkilönä toimii Suvi Jokiranta, jolta saa lisätietoa leiriin liittyen:
Suvi Jokiranta, 044 261 2241 tai jokiranta.suvi@gmail.com.

Tapahtumat:
Viikkotoiminta alkaa viikolla 3
15.-17.2. Tarpojaretki, Biipparilla Siikaniemessä
10.3. klo 12 Lippukunnan kevätkokous, kololla
5.-7.4. Lippukuntaretki, Luhtaanpirtti Nastola
27.4. Piirin kevätkisat tarpojille, Mänttä
5.5. Partioparaati ja Särkänniemen retki, Tampere
11.5. Sudenpentukilpailut, Lahti
5.-7.7. Samoaja ja vaeltaja etkot, Päijänne
24.7.-1.8. Ilves19 -piirileiri, Evo Hämeenlinna, Sudarit leirillä 24.-27.7.
Viikkotoiminta alkaa viikolla 34
20.-22.9. Lippukuntaretki

Mahtavan mukavaa partiovuotta 2019 kaikille Lähdesiskoille ja kotiväelle! Nähdään partiossa!
Launeen Lähdesiskot ry